Hala 21

Спортски викенд: Стартују кошаркаши и рукометаши

Овог викенда почиње ново првенство кошаркаша у Другој лиги Србије и Првој међурегионалној лиги – Исток.
На старту друголигашког шампионата, наш представник у овом рангу, Напредак, сутра путује у Смедеревску Паланку на меч против Младости.
А, у оквиру првог кола Међурегионалне лиге – Исток, кошаркаши Јастреба сутра одлазе на ноге екипи Сурдулице.

Рукометаши против Власотинчана

Рукометаши клуба Алексинац дебитују сутра пред својим навијачима. У госте им, у склопу другог кола Прве лиге – Исток, долази екипа Власотинца.
Меч се игра сутра у Хали спортова од 19 сати.

„Рудари” против Слоге

Stadion Rudara
У недељу од 15 сати, у дербију зачеља 8. кола Зоне Исток фудбалери Рудар Алпоса на свом стадиону на Алексиначком Руднику дочекују новајлију у зонашком друштву, екипу Слоге из Кобишнице.
Наш други зонаш, Моравица из Суботинца, истог дана гостује Мајданпеку.

Житковчани у Корману

И у Нишавском округу сутра и у недељу играју се утакмице осмог кола.
Сутра од 15 сати на игралишту у Мезграји, фудбалери Јединства из Грејача угостиће тим Радничког из Кочана. У исто време, Палилула гостује у Батушинцу, где ће играти против екипе Младости.
У недељу, такође од 15 сати, у комшијском дербију у Корману играће Слога и Морава из Житковца. У исто време у суседном Трњану Црвена звезда из Горњег Љубеша одмериће снаге са Земљорадником из Балајинца.

Лидер у Добрујевцу

У оквиру седмог кола Општинске лиге, сутра од 15 сати састају се: РатарПолет из Радевца, ВукашиновацТемпо и Полет из Витошевца –Јединство из Бобовишта.
У недељу од 11 сати ривали су: ОФК ДражевацЈастребац, ГредетинНапредак из Крушја и ШкриљацОФК Рутевац. Од 15 сати на програму су још две утакмице, и то: ОФК СлогаБорац и ПобедаОФК Напредак 1929.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

20 − 14 =