Sportski vikend: Ko, s kim…?

Košarkaši Napredak Bosforusa sutra će u Srbobranu odmeriti snage sa Akademikom u okviru poslednjeg, 26. kola Druge lige.
Posledenje kolo igra se i u Prvoj međuregionalnoj ligi-Istok. Naš predstavnik u ovom rangu, Jastreb, sutra se u ovdašnjoj Hali sportova sastaje sa ekipom Sokobanje. Meč počinje u 18 sati.

Rukometaši dočekuju tim Hisara

U sklopu 17. Kola Prve lige – Istok, rukometaši Aleksinca u nedelju će ugostiti ekipu Hisara iz Leskovca. Utakmica se igra od 19 sati.

„Rudari” protiv Svrljižana

U Zoni Istok ovog vikenda igraju se mečevi 22. kola.

Ekipa FK Rudar Alpos
Ekipa FK Rudar Alpos

U nedelju od 16 sati i 30 minuta, na svom stadionu na Aleksinačkom Rudniku, Rudar Alpos će ugostiti ekipu Svrljiga, dok će Moravica iz Subotinca u Kobišnici igrati protiv Sloge.

Kormanci u Žitkovcu

Sutra i u nedelju u Okružnoj fudbalskoj ligi na programu su mečevi 23. kola.
U komšijskom derbiju u Žitkovcu, sutra od 16 sati i 30 minuta, megdan će podeliti Morava i Sloga iz Kormana. U isto vreme u Aleksincu Palilula se sastaje sa ekipom Mladosti iz Batušinca. Preostala dva naša predstavnika u ovom rangu igraju u nedelju u gostima – Crvena zvezda iz Gornjeg Ljubeša putuje u Balajinac na meč protiv Zemljoradnika, a Jedinstvo iz Grejača odlazi u Kočane gde će igrati sa Radničkim.

Škriljac kod lidera

U okviru 24. kola Opštinske lige, sutra od 16 sati i 30 minuta u Trnjanu se sastaju Borac i Jedinstvo iz Bobovišta, a u Radevcu Polet dočekuje tim OFK Draževca.
U nedelju od 11 sati, lider prvenstva, OFK Napredak 1929 igraće u Aleksincu protiv ekipe Škriljca iz Bradarca. Takođe od 11 sati u Rutevcu će odmeriti snage OFK Rutevac i OFK Sloga iz Dobrujevca. Od 16:30 u Gornjoj Peščanici se sastaju Ratar i Pobeda iz Jakovlja, a u Tešici Jastrebac i Gredetin.

Ekipa FK Pobeda, Jakovlje
Ekipa FK Pobeda, Jakovlje

Slobodni u ovom kolu su Polet iz Vitoševca i „Napredak 2012” iz Krušja.

Komšijski derbi u Sokobanji 

U nedelju od 16:30, u okviru pretposlednjeg, 17. kola Regionalne futsal lige, u Sokobanji će igrati ekipe klubova malog fudbala Ozren i „Aleksinac 2015”.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

2 × five =