Napredak - OFK Sloga

Спортски викенд: Ко, с ким, кад?

Кошаркаши Напретка ЈКП гостују сутра у Нишу, где ће у склопу другог кола Друге лиге одмерити снаге са Константином.
Утакмица се игра у хали Основне школе „Душко Радовић” од 20:30 сати.

Рукометаши у Ћуприји

Овог викенда почиње првенство рукометаша у Првој лиги – Исток. Наши представници у овом рангу, рукометаши Алексинца, сутра ће играти у Ћуприји против Радничког.

Моравица чека БСК

У фудбалској зони Исток на програму су утакмице осмог кола. Рудар Алпос гостује сутра Сврљигу, а у недељу од 15 сати Моравица ће у Суботинцу угостити БСК из Боговине.

Комшијски дерби у Алексинцу

Сутра од 15 сати, у оквиру деветог кола Окружне лиге, у Гредетину ће играти Напредак 2012 из Крушја и Раднички из Чапљинца.

У недељу у исто време у Алексинцу, у комшијском дербију, састају се Палилула и Морава из Житковца, а у Трњану Црвена звезда из Горњег Љубеша и Дољевац.

У овом колу од клубова са подручја алексиначке општине у гостима играју ОФК Напредак 1929 из Алексинца и Слога из Кормана; Алексинчани путују у Рожину на утакмицу против Наисуса, а Корманци гостују Расовачи.

Лидер против Шкриљца

У Општинској фудбалској лиги сутра и у недељу играју се мечеви шестог кола.

Сутра од 15 сати играју се три утакмице – у Радевцу ПолетРатар из Горње Пешчанице, у Трњану БорацЈединство и у Краљеву ОФК РутевацЈастребац из Тешице. У недељу од 11 сати ривали су: у Јаковљу ПобедаГредетин и у Дражевцу ОФК ДражевацОФК Слога из Добрујевца. Од 15 сати у Витошевцу се састају лидер првенства, Полет и Шкриљац из Брадарца.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

15 + 5 =