fudbal

Спортски викенд: Дерби у Суботинцу

Кошаркаши Напредак Босфоруса путују сутра у Ужице на меч против Слободе која је на лидерској позицији Друге лиге Србије са шест бодова, док су Алексинчани на 9. месту са четири бода.

И кошаркаши Јастреба играју против лидера. Реч је о Ртњу из Бољевца који је на челној позицији Међурегионалне лиге – Исток са шест бодова, а Јастреб је на 12. позицији са четири бода.

Меч се игра сутра од 18 сати у овдашњој Хали спортова.

Рукометаши дочекују тим Радничког

У оквиру 5. кола Прве лиге – Исток, рукометаши Алексинца сутра ће играти против Радничког из Ћуприје. Утакмица се игра у Хали спортова од 15 сати и 30 минута.

У досадашњем току првенства алексиначки рукометаши су забележили две победе и два пораза и са четири бода заузимају седмо место на табели, а њихов ривал је на осмој позицији са два бода.

RK Aleksinac

Дерби у Суботинцу

Када је о фудбалу реч, овог викенда најинтересантнији је свакако дерби меч 11. кола Зоне Исток који се игра у Суботицу између лидера првенства, Заплањца из Гаџиног Хана и Моравице. Ханци су тренутно на челној позицији са 25 бодова, а Суботинчани заузимају друго место са четири бода мање. Меч се игра у недељу од 14 сати.

Истог дана наш други зонаш, Рудар Алпос са Алексиначког Рудника, путује у Кладово на меч против Бродоремонта.

Дерби и у Алексинцу

У Окружној лиги овог викенда на програму су утакмице 11. кола. У недељу од 14 сати и 30 минута у комшијском дербију у Алексинцу Палилула дочекује Слогу из Кормана. У исто време Морава ће у Житковцу играти против Добрича, док ће Црвена звезда из Горњег Љубеша у Трњану поделити мегдан са Наисусом. Јединство из Грејача гостује Моравцу из Заплањске Топонице.

Кандидати за врх играју сутра

Igraliste Moravice 1

Све три екипе које се боре за сам врх табеле Општинске лиге играју сутра од 14 сати и 30 минута. ОФК Напредак 1929 у Алексинцу дочекује екипу Вукашиновца, Борац ће у Радевцу поделити мегдан са тамошњим Полетом, док ће Напредак из Крушја у Гредетину одмерити снаге са ОФК Слогом.

У недељу од 11 сати састају се: Јастребац – Шкриљац, Темпо – Јединство (Б), и Ратар – Гредетин, а од 14:30 ОФК Дражевац – Победа и ОФК Рутевац – Полет (В).

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two × four =