RK Aleksinac 12

Спортски викенд: Два дербија у Алексинцу

Сутра од 19 сати у Хали спортова, у оквиру 9. кола Друге лиге Србије, кошаркаши Напредак Босфоруса играће против старог знанца, нишког Константина. Пре овог меча, Алексинчани су на 7. месту са четири победе и исто толико пораза, а Нишлије су на 12. позицији са две победе и шест пораза.

Кошаркаши Јастреба гостују сутра у Лебану, где ће одмерити снаге са Раданом. Ради се о сусрету 9. кола Прве међурегионалне лиге – Исток.

Рукометни дерби у недељу 

Дерби сусрет 9. кола Прве лиге – Исток између Алексинца и Житорађе игра се у недељу од 20 сати у Хали спортова. Екипа Житорађе је на челу табеле са 16 бодова, док су Алексинчани на 4. месту са 12 бодова, колико има и Ртањ на трећој позицији.

Одбојкашице дочекују Врањанке 

Сусрет 7. кола Друге лиге – Исток између одбојкашица Алексинца и Панде из Врања на програму је у недељу од 16 сати у Хали спортова. Врањанке су тренутно на 2. месту са 14 бодова, а Алексинчанке заузимају 9. позицију са шест бодова.

Зона: Моравица се опрашта од навијача 

Утакмицама 15. кола овог викенда завршава се јесењи део шампионата фудбалера у Зони Исток. У недељу од 13 сати, на опроштају од својих навијача, фудбалери Моравице у Суботинцу ће играти против Каблова из Зајечара.

Наш други зонаш, Рудар Алпос са Алексиначког Рудника, гостује књажевачком Тимочанину.

Округ: Црвено-бели против Младости

Овог викенда завршава се и јесењи део првенства Окружне лиге Нишавског округа. У суботу од 13 сати Морава ће у Житковцу угостити Расовачу. У исто време, али у недељу Црвена звезда из Горњег Љубеша играће у Трњану против Младости из Батушинца. Истог дана Слога из Кормана путује у Чапљинац на меч против Радничког, Палилула иде на ноге Моравцу у Заплањску Топоницу, док ће грејачко Јединство, као гост, одмерити снаге са Наисусом.

fudbal

Општинска лига: Сутра дерби ОФК Напредак – Борац 

Сутра од 13 сати, у дерби сусрету 14. кола Општинске лиге, у Алексинцу се састају ОФК Напредак 1929 и Борац из Трњана. Истовремено, у Гредетину ће играти Напредак из Крушја и Темпо, а у Радевцу ПолетШкриљац. У недељу од 11 сати састају се: РатарПолет (В), ОФК Дражевац – ОФК Слога и ГредетинШкриљац. Од 13 сати играју се још две утакмице, и то ЈастребацЈединство (Б) и ПобедаВукашиновац.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fourteen − thirteen =