sajam etno hrane i pića

Сви мириси и укуси завичаја

У Бeограду је јуче отворен 12. Сајам етно хране и пића на коме учествује и неколико предузетника из Алексинца и околине. sajam etno hrane i pića

Наша општина већ годинама прати овај сајам кроз активности Фонда за развој пољопривреде, Канцеларије за локални економски развој и Општинске организације за туризам и спорт. Сајам је својеврсна прилика за промоцију наших домаћих производа који су све популарнији у свету где је здрава етно храна својеврсни хит, али и за представљање произвођача такве хране ‒ каже Милена Максимовић, директорка Општинске организације за туризам и спорт.

sajam etno hrane i pića
Уз подршку ове организације, као и Општег удружења предузетника, на овој сајамској манифестацији учествују Пољопривредна школа „Шуматовац”, Удружење грађана „Радиност”, Пекара „Зора” из Краљева, Пчеларско газдинство „Стевановић” из Крушја, Плантаже „Милошевић” из Моравца, Фабрика хране „Лазић” из Мозгова и „Адонис” из Сокобање.
На сајму, који се завршава 25. новембра, изложено је више од две хиљаде аутентичних пољопривредних производа из свих крајева наше земље, затим из Пољске, Грчке, Републике Српске и Црне Горе.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

thirteen − 10 =