Galija

Романтична пловидба „Галијом”

Да Алексинац воли „Галију” и да „Галија” воли Алексинац показао је и синоћни концерт овог нишког бенда у Дому културе. Било да долази комплетна или у „окрњеном” саставу прилагођеном акустичном наступу, „Галија” увек наилази на добар пријем код Алексинчана.

Galija Galija Galija

„Добро вече, комшије”, рекао је кормирал „Галије” Неша Милосављевић, након чега је уследила пловидба кроз богат опус групе која егзистира на, најпре југословенској, а потом и српској сцени, пуне четири деценије.

Браћа Ненад и Предраг и гитариста Горан Вучетић и „без струје” звучали су моћно, а у извођењу неких песама прикључила им се и веома расположена публика. GalijaПоред својих хитова, оних који су давно утиснути на винил и оних који су забележени на дигиталним носачима звука, акустична „Галија” је певала и песме Индекса, Азре и Пилота.

„Хемија” која је између нишких рокера и Алексинчана трајала пуна два сата, уз неизоставни бис, најбоља је порука браћи Милосављевић да на следећи наступ у Алексинцу не чекају опет пет година.

С обзиром да је Неша у изјави за Радио Алексинац најавио излазак новог албума на јесен, може се десити да и наш град буде на списку оних у којима ће „нишки морепловци” представити нове песме.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two × 1 =