Naslovna KMF

Радници на петопарцу

У Фудбалском савезу општине Алексинац у јеку су припреме за организовање Бизнис лиге ветерана у малом фудбалу. Како истичу организатори, ова лига би требало да окупи заинтересоване фудбалске ветеране из привредних друштва са територија трију општина – Алексинац, Ражањ и Сврљиг.

Leonardo Matic ˗ Право наступа имаће само играчи који су запослени у фирми која се пријавила за такмичење, осим два бонус играча који треба да буду 1999. годиште или млађи. Неколико мањих предузећа могу да формирају заједничку екипу, с тим што свако предузеће преузима одговорност за понашање своје екипе, односно играча на утакмицама. Организовањем овог такмичења желимо да подстакнемо запослене да се рекреативно баве фудбалом, нарочито у зимском периоду ˗ каже председник Фудбалског савеза општине Алексинац, Леонардо Матић.

Котизација за такмичење износи 15 хиљада динара, пријављивање екипа трајаће до 23. новембра, а лига ће стартовати 1. децембра. За екипе које освоје прво, друго и треће место, као и за најбољег играча, најбољег стрелца и најбољег голмана предвиђене су пригодне награде у износу од 65 одсто од укупне уплате.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 × 2 =