Palilula

Pukla petarda u Subotincu

U sedmom kolu Zone Istok u Subotincu pukla petarda, a „rudari” pretpeli još jedan poraz.
Fudbaleri Moravice u potpunosti su opravdali ulogu favorita i pred svojim navijačima vrlo ubedljivo, sa 5:0, pobedili novajliju u društvu zonaša, Slogu iz Kobišnice. Marko Stefanović je postigao tri gola, a po jedan Luka Kostić i Stanković.
Naš drugi zonaš, Rudar Alpos, poražen je u Svrljigu od istoimene ekipe sa 4:2. Ostali rezultati: BSK – Đerdap 2:1, Bukovik – Majdanpek 2:1 i Brodoremont – Malošište 3:1. Tri utakmice završene su indentičnim rezultatom – 1:1, a to su: Kablovi – Šarbanovac, Hajduk Veljko – Zaplanjac i Timočanin – Naša krila.

Na čelu tabele je Zaplanjac sa 16 bodova. Sa bodom manje na drugom mestu je Moravica, dok je Rudar Alpos na poslednjem, 16. mestu sa 4 boda.

fudbal
Još jedna „trojka” za Palilulce

U komšijskom derbiju u Aleksincu, u okviru 7. kola Okružne fudbalske lige, Palilula je sa 2:1 pobedila Jedinstvo iz Grejača. Ostale ekipe sa područja aleksinačke opštine igrale su u gostima – žitkovačka Morava je u Balajincu poražena od Zemljoradnika sa 7:3, Sloga iz Kormana je izgubila u Rasovači od istoimene ekipe sa 1:0, dok je Crvena zvezda iz Gornjeg Ljubeša u Zaplanjskoj Toponici protiv Moravca igrala nerešeno – 2:2.

Evo i ostalih rezultata: Orljane – Mladost (B) 1:0, Radnički (K) – Moravac (Č) 2:1, Radnički (Čap.) – Dobrič 3:1, Doljevac – Naisus 3:1.

Posle sedam odigranih kola, na prvom mestu je Orljane sa 21. bodom. Palilula je na 3. mestu sa 16 bodova, Crvena zvezda zauzima 11. poziciju sa 7 bodova, sa po šest bodova Sloga (K) i Jedinstvo (GVD) su na 12. i 13. mestu, a Morava je na poslednjem, 16. mestu bez bodova.

Gužva na vrhu 

U Opštinskoj fudbalskoj ligi odigrani su mečevi 6. kola.

Jedan od lidera prvenstva, Borac iz Trnjana, sa 4:0 pobedio je ekipu Vukašinovca, a istim rezultatom završen je i meč u Tešici između Jastrepca i Ratara. Napredak iz Krušja pobedio je Pobedu iz Jakovlja sa 3:0. Istim rezultatom, dakle 3:0, Rutevac je slavio protiv Gredetina. U Aleksincu OFK „Napredak 1929” je sa 2:0 trijumfovao protiv OFK Draževca.
U Radevcu Polet – Polet iz Vitoševca 0:3 i u Bobovištu Jedinstvo – OFK Sloga 2:7. Utakmica Tempo – Škriljac je odložena.

Sa po 16 bodova na čelu tabele su Borac i Napredak iz Krušja. Treći je OFK „Napredak 1929” sa 15 bodova, na 4. i 5. mestu su Sloga iz Dobrujevca i Polet iz Vitoševca sa po 13 bodova, itd.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

three + four =