Palilula

Пукла петарда у Суботинцу

У седмом колу Зоне Исток у Суботинцу пукла петарда, а „рудари” претпели још један пораз.
Фудбалери Моравице у потпуности су оправдали улогу фаворита и пред својим навијачима врло убедљиво, са 5:0, победили новајлију у друштву зонаша, Слогу из Кобишнице. Марко Стефановић је постигао три гола, а по један Лука Костић и Станковић.
Наш други зонаш, Рудар Алпос, поражен је у Сврљигу од истоимене екипе са 4:2. Oстали резултати: БСК – Ђердап 2:1, Буковик – Мајданпек 2:1 и Бродоремонт – Малошиште 3:1. Три утакмице завршене су индентичним резултатом – 1:1, а то су: Каблови – Шарбановац, Хајдук Вељко – Заплањац и Тимочанин – Наша крила.

На челу табеле је Заплањац са 16 бодова. Са бодом мање на другом месту је Моравица, док је Рудар Алпос на последњем, 16. месту са 4 бода.

fudbal
Још једна „тројка” за Палилулце

У комшијском дербију у Алексинцу, у оквиру 7. кола Окружне фудбалске лиге, Палилула је са 2:1 победила Јединство из Грејача. Остале екипе са подручја алексиначке општине играле су у гостима – житковачка Морава је у Балајинцу поражена од Земљорадника са 7:3, Слога из Кормана је изгубила у Расовачи од истоимене екипе са 1:0, док је Црвена звезда из Горњег Љубеша у Заплањској Топоници против Моравца играла нерешено – 2:2.

Ево и осталих резултата: Орљане – Младост (Б) 1:0, Раднички (К) – Моравац (Ч) 2:1, Раднички (Чап.) – Добрич 3:1, Дољевац – Наисус 3:1.

После седам одиграних кола, на првом месту је Орљане са 21. бодом. Палилула је на 3. месту са 16 бодова, Црвена звезда заузима 11. позицију са 7 бодова, са по шест бодова Слога (К) и Јединство (ГВД) су на 12. и 13. месту, а Морава је на последњем, 16. месту без бодова.

Гужва на врху 

У Општинској фудбалској лиги одиграни су мечеви 6. кола.

Један од лидера првенства, Борац из Трњана, са 4:0 победио је екипу Вукашиновца, а истим резултатом завршен је и меч у Тешици између Јастрепца и Ратара. Напредак из Крушја победио је Победу из Јаковља са 3:0. Истим резултатом, дакле 3:0, Рутевац је славио против Гредетина. У Алексинцу ОФК „Напредак 1929” је са 2:0 тријумфовао против ОФК Дражевца.
У Радевцу Полет – Полет из Витошевца 0:3 и у Бобовишту Јединство – ОФК Слога 2:7. Утакмица Темпо – Шкриљац је одложена.

Са по 16 бодова на челу табеле су Борац и Напредак из Крушја. Трећи је ОФК „Напредак 1929” са 15 бодова, на 4. и 5. месту су Слога из Добрујевца и Полет из Витошевца са по 13 бодова, итд.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

18 + 13 =