detalj sa utakmice

Први пораз Суботинчана

У деветом колу Зоне исток фудбалери Моравице на свом игралишту у Суботицу поражени су од Ђердапа из Кладова са 1:3. То је први пораз изабраникa тренера Славчета Николића у јесењем шампионату. Са 1:0 изгубио је и Рудар Алпос који је играо у Зајечару против новајлије у зони, екипе Каблова.

Ево и осталих резултата: Бродоремонт – Сврљиг 1:0, Хајдук Вељко – Шарбановац 0:0, Тимочанин – Малошиште 4:3, БСК – Заплањац 1:2, победа гостију из Гаџиног Хана, Буковик – Наша крила 2:1 и Слога – Мајданпек 1:1.

На табели и даље води Заплањац сада са 22 бода, Моравица и Буковик заузимају друго, односно треће место са по 18 бодова, док је Рудар Алпос на 14. позицији са седам бодова.

Реми Палилуле у Алексинцу

На гостовању у Орљану екипа Слоге из Кормана поражена је резултатом 0:5, Палилула је у Алексинцу поделила бодове са Расовачом (1:1), док је Јединство из Грејача на гостовању у Чапљинцу поражено од екипе Радничког са 2:1.У комшијском дербију у Житковцу цео плен освојила Црвена звезда из Горњег Љубеша која је славила са 0:3.

FK Palilula
екипа ФК Палилуле

Остали резултати: Раднички ( Кочане) – Младост (Батушинац) 2:2, Дољевац – Моравац (Чечина) 4:1, Моравац (Заплањска Топоница) – Добрич 2:1и Земљорадник – Наисус 5:3.

Орљане је на челној позицији са 24 бода, а Палилулa на 5. месту са 17 бодова, Црвена звезда заузима 10. местo са 10 бодова; Јединство је на 11. позицији са девет бодова, колико има и Слога на 12. месту, док је Морава на самом дну табеле без бодова.

На две утакмице – 17 голова!

На осам утакмица у осмом колу Општинске фудбалске лиге постигнуто је 27 голова, или у просеку 3,37 по утакмици. Интересантан је свакако податак да је у овом колу на две утакмице постигнуто чак 17 голова. Тако је ОФК Слога из Добрујевица са 9:0 славила у Мозгову против екипе Темпа, док је Јастребац из Тешице поразио Победу са 8:0. Лидери првенства, Борац из Трњана и Напредак из Крушја, забележили су нове победе. Борац је са 2:0 савладао екипу Полета из Витошевца, а Напредак је победио новајлију, екипу Шкриљца, са 1:0. За водећим екипама не посустаје ни ОФК Напредак 1929 који је са 3:0 победио екипу Гредетина.

OFK Sloga iz Dobrujevca
ОФК Слога из Добрујевца

Остали резултати: ОФК Рутевац – Вукашиновац 1: 0, Полет (Р) – Јединство (Б) 1:0 и Ратар – ОФК Дражевац 0:2.

Са по 22 бода на табели воде Борац и Напредак из Крушја. ОФК „Напредак 1929” је на трећем месту са бодом мање, а затим следе: на 4. позицији ОФК Слога са 16, на 5. и 6. месту су Јастребац и ОФК Рутевац са по 14 бодова, итд.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

18 + seventeen =