Празник стоног тениса у Алексиначкој гимназији

У организацији Савеза за школски спорт данас је у Алексиначкој гимназији одржано Општинско првенство у стоном тенису за ученике основних и средњих школа са територије алексиначке општине. У појединачном такмичењу основаца у мушкој категорији најбољи је био Јован Цветковић из Суботинца. Друго место припало је Вањи Живковићу из Алексинца док је бронзано одличје изборио Ђорђе Николић из Житковца.

У категорији девојчица на победничком постољу нашле су се ученице ОШ „Вожд Карађорђе”. Нађа Живковић је освојила прво, Ема Митић друго а Наталија Радосављевић треће место.

Чланови екипе ОШ „Свети Сава” из Суботинца победници су у екипном такмичењу. Друго место освојили су дечаци из ОШ „Вук Караџић” а екипа ОШ „Љупче Николић” нашла се на трећем месту. Код девојчица, прво место освојиле су ученице ОШ „Вожд Карађорђе”, на другој позицији су ученице ОШ „Свети Сава”, а на трећој, девојчице из ОШ „Десанка Максимовић” из Катуна.

Што се средњошколаца тиче и у мушкој и у женској категорији прво место освојили су ученици Техничке школе „Прота Стеван Димитријевић”. Гимназијалци су заузели друго, а ученици Пољопривредне школе „Шуматовац” треће место.

У појединачним надметањима у обе категорије су победили ученици Алексиначке гимназије.
Најуспешнији млади стонотенисери награђени су пехарима, медаљама и дипломама.

Фотографије са овог такмичења можете наћи на Фејсбук страници Радио Алексинца.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fifteen − 8 =