Pravoslavni Kelti u Aleksincu

Svoje ovoletnje aktivnosti što kroz „Aleksinački letnji festival” što kroz druge sadržaje, Centar za kulturu i umetnost krunisaće rok koncertom u petak, 31. avgusta na stadionu za male sportove od 20 sati i 30 minuta.

AL Rock Fest - Slika u tekstu– Radujemo se što na ovogodišnjem „Al Rock Festu” možemo da ugostimo tri kvalitetna benda kao što su ZAA, Čovek bez sluha i Ortodoks Kelts. Očekujemo da će nas i vreme poslužiti i da će ovo poslednje veče raspusta biti prijatno za izlazak. Ovaj program na otvorenom je neka vrsta zahvalnosti našim mladim sugrađanima što prate akcije Centra za kulturu i umetnost – kaže direktorka ove ustanove, Maja Radoman Cvetićanin.

Jesenji paket kulturnih sadržaja Centra za kulturu i umetnost otvoriće 7. septembra izložba skulptura i filmske projekcije 8. i 9. septembra, a potom će uslediti i izložbe o Tihomiru Đorđeviću i Risti Prendiću, tradicionalni „Dani aleksinačke kulture” na kojima će učešće uzeti sva zainteresovana udruženja i predstavnici aleksinačke kulture.

Za kraj meseca, prema rečima Maje Radoman Cvetićanin planirano je veče posvećeno Tihomiru Đorđeviću kada će biti i dodeljena novoustanovljena nagrada koja nosi ime ovog znamenitog Aleksinčanina.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

four × three =