saobraćaj

Пажња: Нове једносмерне улице у граду

На основи предлога Савета за безбедност саобраћаја општине Алексинац донета је одлука о новој регулацији саобраћаја у граду. Промена режима саобраћаја на улицама почеће да се примењује од сутра заменом саобраћајне сигнализације.

Aleksinac

Од сутра ће део улица Дракчета Миловановића поред Дома здравља бити једносмерна и то у правцу од раскрснице са улицом Душана Тривунца па до везе између Дракчета Миловановића и Мајора Тепића. И та веза ће променити смер од Дракчета Миловановића до Мајора Тепића. Затим, улица Мајора Тепића ће бити једносмерна од главне улице Књаза Милоша, код бивше Баште, па целокупном својом дужином, до раскрснице са улицом Војске Југославије. Такође, део улице Вука Краџића поред пијаце ће бити једносмеран у правцу од улице Душана Тривунца до раскрснице са улицом Мајора Тепића.

Још једна битна промена је првенство пролаза у раскрсницама, па ће тако улица Тихомира Ђорђевића, познатија као Београдски друм, имати првенство наспрам улица 7. јули и Душана Тривунца.

saobraćaj
Од сутра нови саобраћајни знаци 

По новом режиму саобраћаја сав теретни саобраћај се избацује из центра града, па ће тако сви камиони бити преусмеравани старим аутопутем и улицом Тихомира Ђорђевића ка Сокобањи. До моста на Моравици могу ући само камиони који возе за индустријску зону у улици Петра Зеца.

 

Један коментар

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eight − 4 =