Hala 21

ОТИС: Ђурић није избоден у хали

Након писања појединих медија о инциденту који се догодио синоћ, када је избоден председник Женског рукометног клуба Алексинац Ненад Ђурић, огласила се Општинска организација за туризам и спорт. У саопштењу се наглашава да се инцидент догодио у близини спортске хале, а не унутар ње, како су „спектакулрано” пренели поједини медији.

‒ Председник женског рукометног клуба Ненад Ђурић је након завршетка својих административних обавеза у спортској хали кренуо кући. Нажалост, био је сачекан и нападнут од стране НН лица ван спортске хале. Затим се Ђурић повређен вратио у халу и уплашио децу – стоји у саопштењу.

Како је даље наведено, спортисти који су у то време имали тренинг обавестили су хитну помоћ и полицију и рањени је брзо збринут.

Према писању медија, Ненада Ђурића синоћ око 20:30 напала је група од четири нападача од који је један био наоружан ножем. Према информацијама добијеним из Клиничког центра Ниш, рањени је задобио повреде грудног коша, али је његово здравствено стање тренутно стабилно и није у животној опасности, пренели су медији.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

15 + eight =