Izložba

Отворена изложба о Гордани Брајовић, вечерас трибина

У оквиру Књижевних сусрета „Гордана Брајовић”, синоћ је у холу Центра за културу и уметност отворена изложба докумената и фотографија који сведоче о животном путу Гордане Брајовић, њеном поетском и новинарском стваралаштву и току Фестивала који носи њено име, а који Центар за културу и уметност организује већ двадесет и прву годину.

‒ Овом изложбом смо пре свега желели да упознамо стасале писце, госте фестивала и све оне који тек отпочињу своја сазнања о животу и раду песникиње и новинара Гордане Брајовић, као и о Књижевним сусретима „Гордана Брајовић” и да трајне вредности оставимо занавек културном наслеђу ‒ рекао је на свечаном отварању Иван Матејевић, стручни сарадник Центра за културу и уметност. 

Izložba

На програму 21. Књижевних сусрета „Гордана Брајовић”, вечерас је трибина посвећена дечјој књижевности и стваралаштву Гордане Брајовић. На трибини ће, поред осталих, говорити супруг покојне песникиње Раде Брајовић, доктор Зоран Опачић, доктор Милутин Ђуричковић, доктор Иван Стаменковић и писац Владимир Андрић, као и представници „Вечерњих новости”. Трибина се одржава у Дому омладине са почетком у 18 сати.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

four × 3 =