Memorijalni turnir

Оде пехар у Ћићевац

Јубиларни, десети по реду Меморијал „Слободан Јовановић Банана”, у знак сећања на овог врсног фудбалера Напретка, можда најбољег у скоро девет деценија дугој историји клуба, одржан је у петак у Хали спортова. На окупу су опет били стари фудбалски знанци и дугогодишњи пријатељи – ветерани алексиначког Напретка, Озрена из Сокобање и Слоге из Ћићевца.

Memorijalni turnir

Најпре је Слога са 2:0 савладала тим Озрена, да би потом Сокобањчани резултатом 2:1 победили Алексинчане. У трећем мечу Слога је са 3:1 славила против Напретка и тако стигла до победничког пехара. Друго место припало је Озрену, а треће Напретку.

Све екипе награђене су пехарима и дипломама које је обезбедио Спортски савез општине Алексинац, а награде су уручили синови покојног Слободана Јовановића Банане, Милош и Душан.
Интересантно је свакако било и „треће полувреме” у једном од алексиначких ресторана. Вече је протекло уз ТВ пренос фудбалске утакмице са Светског првенства у Русији између Србије и Швајцарске и громогласно и еуфорично навијање за наше „орлове”.

Алексинац, 22. јун. Хала спортова. Гледалаца: 20. Судије: Горан Динчић, Братислав Живић (Алексинац).

Napredak

НАПРЕДАК: Милетић, Јонић, Ранђеловић, Карић, Младеновић, Миловановић, Момчиловић, Јовановић.

Sloga

СЛОГА: Миљковић, Рајић, Тодоровић, Милосављевић, Чукић, Максимовић, Грујић, Милановић, Ковачевић.

Ozren

ОЗРЕН: Стевановић, Миленковић, Лепојевић, Јовановић, Франкуловић, Јоцић, Бојић, Гавриловић.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one × five =