Opštinski odbor SPS

Odbor SPS-a u Aleksincu – menjamo se, ali ciljevi ostaju isti

Opštinski odbor SPS-a u Aleksincu je živeo, menjao se, ali nikada nije napustio socijalističku ideju i nikada nije napustio one postulate, koji su 17. jula 1990. godine, osnivanjem Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije, postavljeni, poručio je danas predsednik OO SPS-a u Aleksincu Čedomir Rakić, povodom proslave 27.  godišnjice od osnivanja odbora u Aleksincu.

Čedomir Rakić i Đorđe Čabarkapa
Đorđe Čabarkapa i Čedomir Rakić

Obraćajući se okupljenim članovima, simpatizerima i prijateljima stranke u sali bivšeg komiteta, Rakić je istakao da se Opštinski odbor i danas, posle mnogo godina u vlasti, trudi da na svim nivoima, tamo gde vodi odgovornu politiku, iskaže i pokaže na najbolji mogući način.

Naravno da smo se menjali, ali nikada nismo skrenuli s puta koji nam je jasno definisan i trasiran, a to je pre svega borba i rad na boljem životu i boljim uslovima svih naših građana, kako u Srbiji, tako i naših Aleksinčana – poručio je Rakić.

OO SPS
Pored članova stranke i građana, proslavi godišnjice prisustvovale su i kolege iz opštinskih odbora drugih stranaka, poput Srpske napredne stranke, Jedinstvene Srbije, Narodnog pokreta i Pokreta socijalista. Osim Rakića, okupljenima se obratio i zamenik predsednika Izvršnog odbora Glavnog odbora SPS-a, Đorđe Čabarkapa.

SPS
Odbor SPS-a u Aleksincu osnovan je nekoliko meseci nakon formiranja Glavnog odbora stranke, tačnije 25. oktobra 1990. godine. Ova partija u sastavu je vladajuće koalicije u opštini, a njen lider na lokalu trenutno obavlja funkciju zamenika predsednika opštine.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

one × 5 =