OFK Napredak

Немања (опет) први голгетер

Најбољи стрелац Општинске фудбалске лиге у минулом првенству био је Немања Радивојевић, центарфор ОФК Напретка 1929 из Алексинца, екипе која је са 71 бодом освојила прво место и директно се пласирала у Окружну лигу. На 26 утакмица његова екипа постигла чак 92 гола, односно 3,53 по мечу, док је Радивојевић противничке голмане 23 пута приморао на капитулацију.

Nemanja Radivojević– Скоро сви голови које сам постигао су плод колективне игре, тако да бих се овом приликом захвалио екипи на одличној сарадњи, јер су ми моји саиграчи директно помогли да дођем до титуле најбољег стрелца. И пре три године, када сам играо за мој матични клуб Јединство из Бобовишта, био сам најбољи стрелац Општинске лиге са 34 поготка. Интересантно је да је Јединство те године било општински шампион и пласирао се у Окружну лигу, баш као и сада ОФК Напредак – вели Немања.

Иначе, друго место на листи стрелаца Општинске лиге деле тројица играча који су постигли по 19 погодака – Александар Петровић, члан Напретка 2012 из Крушја, као и Иван Јовановић и Немања Тасић, фудбалери ОФК Слоге из Добрујевца.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

11 + 18 =