putari

Невреме оставило траг

Осим пораста водостаја Јужне Мораве и плављења пољопривредног земљишта, нагло отапање снега и киша, изазвали су и оштећења на локалним путевима.

‒ Дошло је до запуњавања путних јаркова на свим локалним и некатегорисаним путевима, као и до оштећења и плочастих и цевастих пропуста. Самим тим створила се велика количина наноса на локалним путевима, дошло је до просецања одређених некатегорисаних путева и отварања вододерина на неасфалтираним путевима – објашњава директор предузећа Милош Милошевић.

По речима директора, путари убрзано раде на отклањању штете и надају се да ће сва оштећења бити санирана у наредних неколико дана.

‒ Завршили смо чишћење наноса и путних јаркова на локалном путу Дражевац-Рсовац, Станци-Црна Бара и Катун-Липовац и екипе су сада ка Витковцу и ка Јаковљу – каже Милошевић и додаје да, без обзира на тренутне радове, екипе омогућавају безбедно одвијање саобраћаја.

putari

Наш фоторепортер је у јутарњим сатима забележио радове овог предузећа на општинском путу између Горње Пешчанице и Гредетина.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eighteen − seventeen =