Izađi mi na teglu

На шеталишту замирисала паприка

Централном градском улицом у Алексинцу од јутрос се шири мирис печене паприке. Учесници дванаест такмичарских екипа манифестације „Изађи ми на теглу” уз дружење и добро расположење отпочели су прву фазу припреме ајвара. Испред Туристичко-информативног центра окупио се и велики број грађана и знатижељних пролазника, а дружење употпуњује музички програм који се изводи на бини испред такмичарских штандова.

‒ Дошли смо овде, пре свега, да се добро забавимо, тако да овог тренутка не размишљамо о томе ко ће однети победиту. Овакве манифестације на неки начин оживе град и заиста је право задовољство бити део овога – каже нам једна од учесница.

Манифестацију је свечано отворио Драган Јовановић, начелник Одељења за општу управу и друштвене делатности, а подршку организаторима дала је и овдашња Организација за туризам и спорт.

Која ће екипа на трећем такмичењу „Изађи ми на теглу” у Алексинцу однети победу, биће познато у вечерњим сатима. На основу пређашњег искуства, највероватније између 17 и 18 часова.

Izađi mi na teglu

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twelve − 7 =