Izađi mi na teglu

Na šetalištu zamirisala paprika

Centralnom gradskom ulicom u Aleksincu od jutros se širi miris pečene paprike. Učesnici dvanaest takmičarskih ekipa manifestacije „Izađi mi na teglu” uz druženje i dobro raspoloženje otpočeli su prvu fazu pripreme ajvara. Ispred Turističko-informativnog centra okupio se i veliki broj građana i znatiželjnih prolaznika, a druženje upotpunjuje muzički program koji se izvodi na bini ispred takmičarskih štandova.

‒ Došli smo ovde, pre svega, da se dobro zabavimo, tako da ovog trenutka ne razmišljamo o tome ko će odneti pobeditu. Ovakve manifestacije na neki način ožive grad i zaista je pravo zadovoljstvo biti deo ovoga – kaže nam jedna od učesnica.

Manifestaciju je svečano otvorio Dragan Jovanović, načelnik Odeljenja za opštu upravu i društvene delatnosti, a podršku organizatorima dala je i ovdašnja Organizacija za turizam i sport.

Koja će ekipa na trećem takmičenju „Izađi mi na teglu” u Aleksincu odneti pobedu, biće poznato u večernjim satima. Na osnovu pređašnjeg iskustva, najverovatnije između 17 i 18 časova.

Izađi mi na teglu

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

13 + three =