Fudbal

Крушјани у финалу!

Екипа „Напретка 2012” из Крушја је први финалиста баража за попуну Лиге ФС Нишавског округа, пошто је јуче на стадиону Напретка у Алексинцу резултатом 0:2 победила прве комшије из суседног Радевца, тим Полета.

Kрушјани су у потпуности оправдали епитет фаворита и борбеном и ефикасном игром стигли до циља. Њихови ривали играли су слабо, поготово у одбрани, што су брзоноги и кондиционо спремнији нападачи гостију зналачки искористили.

Мрежу Радевчана начео је Александар Петровић у 9. минуту, а коначан резултат поставио је Михајло Цветковић у 73. минуту.

 

ПОЛЕТ (Р) – НАПРЕДАК (Кр.) 0:2 (0:1) 

Алексинац, 29. мај. Стадион: Напретка. Гледалаца: 200. Судија: Иван Јовановић (Алексинац). Стрелци: 0:1 Александар Петровић у 9, 0:2 Цветковић у 73. минуту. Жути картони: Ненад Михајловић (Полет), Александар Петровић, Миловановић (Напредак 2012).

ПОЛЕТ: И. Ђекић, Јовановић, Д. Петровић, Динић, Стојковић, Агатоновић (од 74. Л. Стевановић), Петковић, М. Ђекић, Димитријевић, Златановић, Михајловић.

НАПРЕДАК 2012: Ђорђевић, Милан Милошевић, Миловановић, Стевановић, Младен Милошевић, Станковић (од 80. Н. Јевремовић), Марковић (од 72. А. Јевремовић), Цивић, Петровић, Цветковић, Грујић.

Данас од 17 сати на програму је други полуфинални меч у коме се састају ОФК Слога из Добрујевца и Борац из Трњана, а у суботу у исто време игра се финале.
Победник баража поделиће мегдан са првим „изнад црте” у Окружној лиги.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two × 4 =