Fudbal

Krušjani u finalu!

Ekipa „Napretka 2012” iz Krušja je prvi finalista baraža za popunu Lige FS Nišavskog okruga, pošto je juče na stadionu Napretka u Aleksincu rezultatom 0:2 pobedila prve komšije iz susednog Radevca, tim Poleta.

Krušjani su u potpunosti opravdali epitet favorita i borbenom i efikasnom igrom stigli do cilja. Njihovi rivali igrali su slabo, pogotovo u odbrani, što su brzonogi i kondiciono spremniji napadači gostiju znalački iskoristili.

Mrežu Radevčana načeo je Aleksandar Petrović u 9. minutu, a konačan rezultat postavio je Mihajlo Cvetković u 73. minutu.

 

POLET (R) – NAPREDAK (Kr.) 0:2 (0:1) 

Aleksinac, 29. maj. Stadion: Napretka. Gledalaca: 200. Sudija: Ivan Jovanović (Aleksinac). Strelci: 0:1 Aleksandar Petrović u 9, 0:2 Cvetković u 73. minutu. Žuti kartoni: Nenad Mihajlović (Polet), Aleksandar Petrović, Milovanović (Napredak 2012).

POLET: I. Đekić, Jovanović, D. Petrović, Dinić, Stojković, Agatonović (od 74. L. Stevanović), Petković, M. Đekić, Dimitrijević, Zlatanović, Mihajlović.

NAPREDAK 2012: Đorđević, Milan Milošević, Milovanović, Stevanović, Mladen Milošević, Stanković (od 80. N. Jevremović), Marković (od 72. A. Jevremović), Civić, Petrović, Cvetković, Grujić.

Danas od 17 sati na programu je drugi polufinalni meč u kome se sastaju OFK Sloga iz Dobrujevca i Borac iz Trnjana, a u subotu u isto vreme igra se finale.
Pobednik baraža podeliće megdan sa prvim „iznad crte” u Okružnoj ligi.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

16 + 6 =