Sa-utakmice--Napredak---Sloga

Katastrofa Draževčana u Tešici

Na gostovanju u Tešici, u okviru prvog kola Kupa Fudbalskog saveza opštine Aleksinac, fudbaleri OFK Draževca doživeli su pravu katastrofu – od Jastrepca su poraženi čak sa 9:0!

Četiri utakmice završene su nerešenim rezultatom, pa je odluka o pobedniku pala sa „bele tačke“.
Pobeda i Ratar su u Jakovlju igrali nerešeno – 3:3, a u izvođenju penala više sreće imali su gosti iz Gornje Peščanice koji su u konačnom skoru pobedili sa 5:4.

I Napredak iz Krušja i Borac iz Trnjana igrali su bez pobednika – 0:0. Posle izvođenja penala trijumfovali su gosti iz Trnjana sa 4:2. U Radevcu Polet – Gredetin 3:3, penalima 1:4, a u Bobovištu Jedinstvo – OFK Rutevac 2:2, jedanaestercima 1:3.

Vukašinovac je u Vitoševcu bio bolji od Poleta, pa je zasluženo pobedio sa 5:3. Trijumfovao je takođe i OFK Napredak 1929 koji je sa 1:0 savladao Slogu iz Dobrujevca, dok je utakmica u Subotincu između Škriljca iz Bradarca i Tempa iz Mozgova registrovana rezultatom 3:0 u korist domaćina, jer gosti nisu doputovali.

Dakle, u drugo kolo plasirali su se: Jastrebac, Ratar, Borac, Vukašinovac, Gredetin, OFK Rutevac, OFK Napredak 1929 i Škriljac.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

2 × 1 =