Sa-utakmice--Napredak---Sloga

Катастрофа Дражевчана у Тешици

На гостовању у Тешици, у оквиру првог кола Купа Фудбалског савеза општине Алексинац, фудбалери ОФК Дражевца доживели су праву катастрофу – од Јастрепца су поражени чак са 9:0!

Четири утакмице завршене су нерешеним резултатом, па је одлука о победнику пала са „беле тачке“.
Победа и Ратар су у Јаковљу играли нерешено – 3:3, а у извођењу пенала више среће имали су гости из Горње Пешчанице који су у коначном скору победили са 5:4.

И Напредак из Крушја и Борац из Трњана играли су без победника – 0:0. После извођења пенала тријумфовали су гости из Трњана са 4:2. У Радевцу Полет – Гредетин 3:3, пеналима 1:4, а у Бобовишту Јединство – ОФК Рутевац 2:2, једанаестерцима 1:3.

Вукашиновац је у Витошевцу био бољи од Полета, па је заслужено победио са 5:3. Тријумфовао је такође и ОФК Напредак 1929 који је са 1:0 савладао Слогу из Добрујевца, док је утакмица у Суботинцу између Шкриљца из Брадарца и Темпа из Мозгова регистрована резултатом 3:0 у корист домаћина, јер гости нису допутовали.

Дакле, у друго коло пласирали су се: Јастребац, Ратар, Борац, Вукашиновац, Гредетин, ОФК Рутевац, ОФК Напредак 1929 и Шкриљац.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

9 + one =