Испустили победу у финишу

Дерби 14. кола, а може се рећи и целог првенства Регионалне футсал лиге, између Алексинца и Тимока из Зајечара, одигран синоћ у Хали спортова, завршен је без победника – 3:3.

Иако је домаћи тим имао иницијативу током већег дела утакмице, агилни и предузимљиви гости се нису предавали. Домаћи су до предности дошли у 12. минуту преко Љубисављевића. На почетку другог дела утакмице, када су гости изједначили резултат, Алексинчани су успели да за три минута постигну два гола и стигну до 3:1. Међутим, у финишу утакмице Зајечарци су поравнали резултат и на крају освојили бод.

Leonardo Matic
Леонардо Матић

‒ Утакмица је била права првенствена и у потпуности је оправдала епитет дербија сезоне. Имали смо своје прилике, можда смо на крају и испустили победу, али мислим да и гости нису незаслужено освојили бод ‒ вели председник КМФ „Алексинац 2015”, Леонардо Матић и додаје да је његова екипа и даље озбиљан кандидат за једно од прва два места која воде директно у Трећу лигу.

После овог кола, екипа Алексинца је и даље на другом месту са 30 бодова и утакмицом мање. И наредна два меча Алексинчани играју код куће – најпре против Бабушнице, а затим ће им ривал бити Долап из Прокупља.

АЛЕКСИНАЦ – ТИМОК 3:3 (1:0)

Хала спортова Алексинац. Гледалаца: око 200. Судије: Александар Минић (Књажевац), Бојан Милић (Ђунис). Стрелци: 1:0 Љубисављевић у 12, 1:1 Вукомановић у 22, 2:1 Станковић у 23, 3:1 Зека у 28, 3:2 Николић у 31, 3:3 Адамовић у 38. минуту. Жути картони: Лазић, Костић (Алексинац), Младеновић (Тимок).

„АЛЕКСИНАЦ 2015”: ПЕТКОВИЋ, СТОЈМЕНОВИЋ, ЛАЗИЋ, СТАНКОВИЋ, ЛОВРЕНЧИЋ, Стојанов, Спалевић, Чудић, Зека, Јанковић, Голубовић, Љубисављевић, Лазаревић, Костић.

„ТИМОК 2013”: ПИВЉАНИН, Б. РАЈКОВИЋ, С. РАЈКОВИЋ, ПЕТРОВИЋ, ЂУРИЋ, О. Младеновић, Бућин, Мидић, И. Младеновић, Николић, Петковић, Адамовић, Вукомановић.

Klupa

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sixteen − seven =