Ispustili pobedu u finišu

Derbi 14. kola, a može se reći i celog prvenstva Regionalne futsal lige, između Aleksinca i Timoka iz Zaječara, odigran sinoć u Hali sportova, završen je bez pobednika – 3:3.

Iako je domaći tim imao inicijativu tokom većeg dela utakmice, agilni i preduzimljivi gosti se nisu predavali. Domaći su do prednosti došli u 12. minutu preko Ljubisavljevića. Na početku drugog dela utakmice, kada su gosti izjednačili rezultat, Aleksinčani su uspeli da za tri minuta postignu dva gola i stignu do 3:1. Međutim, u finišu utakmice Zaječarci su poravnali rezultat i na kraju osvojili bod.

Leonardo Matic
Leonardo Matić

‒ Utakmica je bila prava prvenstvena i u potpunosti je opravdala epitet derbija sezone. Imali smo svoje prilike, možda smo na kraju i ispustili pobedu, ali mislim da i gosti nisu nezasluženo osvojili bod ‒ veli predsednik KMF „Aleksinac 2015”, Leonardo Matić i dodaje da je njegova ekipa i dalje ozbiljan kandidat za jedno od prva dva mesta koja vode direktno u Treću ligu.

Posle ovog kola, ekipa Aleksinca je i dalje na drugom mestu sa 30 bodova i utakmicom manje. I naredna dva meča Aleksinčani igraju kod kuće – najpre protiv Babušnice, a zatim će im rival biti Dolap iz Prokuplja.

ALEKSINAC – TIMOK 3:3 (1:0)

Hala sportova Aleksinac. Gledalaca: oko 200. Sudije: Aleksandar Minić (Knjaževac), Bojan Milić (Đunis). Strelci: 1:0 Ljubisavljević u 12, 1:1 Vukomanović u 22, 2:1 Stanković u 23, 3:1 Zeka u 28, 3:2 Nikolić u 31, 3:3 Adamović u 38. minutu. Žuti kartoni: Lazić, Kostić (Aleksinac), Mladenović (Timok).

„ALEKSINAC 2015”: PETKOVIĆ, STOJMENOVIĆ, LAZIĆ, STANKOVIĆ, LOVRENČIĆ, Stojanov, Spalević, Čudić, Zeka, Janković, Golubović, Ljubisavljević, Lazarević, Kostić.

„TIMOK 2013”: PIVLJANIN, B. RAJKOVIĆ, S. RAJKOVIĆ, PETROVIĆ, ĐURIĆ, O. Mladenović, Bućin, Midić, I. Mladenović, Nikolić, Petković, Adamović, Vukomanović.

Klupa

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

fifteen + thirteen =