Измене у режиму саобраћаја

Од  петка, 13. октобра, од 5 часова и 30 минута до недеље, 15. октобра, до поноћи, доћи ће до привремене обуставе саобраћаја у У лици војске Југославије и то у делу од моста на Моравици до стадиона за мале спортове – одлучено је на данашњој седници Савета за безбедност саобраћаја општине Алексинац. Разлог за обуставу саобраћаја су радови на изградњи канализације у Улици 7. јула.

У том периоду саобраћај ће се одвијати једносмерно делом главне улице од моста на Моравици до раскрснице са Улицом мајора Тепића, тачније до почетка шеталишта. Даље ће се возила усмеравати  Улицом мајора Тепића до стадиона, а потом Улицом 7. јула до семафора. Иако је ова улица у фази реконструкције, како је речено на овој седници, споменута деоница биће отворена за саобраћај.

Уколико радови буду завршени пре овог рок, саобраћај ће бити враћен у режим који се примњује од почетка реконструкције Улице 7. јули.

У наставку данашње седице донета је одлука о постављању стубића на тротоару Улице мајора Тепића, од баште до ЕПС-а, односно од раскрснице са Улицом књаза Милоша до раскрснице са Улицом Душана Тривунца.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

four × 3 =