За Сокобању и даље кроз главну улицу

Саобраћај у делу Улице војске Југославије, од скретања код моста на Моравици до новоизграђене улице поред стадиона, и даље је привремено обустављен због изградње канализације у Улици 7. јули.

Возила, која у град долазе преко моста, настављају главном улицом до Улице мајора Тепића (код сата). Они који иду према Сокобањи скрећу десно и укључују се у улицу 7. јула, која тренутно није асфалтирана. Возила која желе према пијаци, као и до сада, скрећу лево.
Возачи који улазе у раскрсницу улица Душана Тривунца и Мајора Тепића, требало би да обрате пажњу да ако желе да изађу из града наставе кретање право, иако је дозвољено скретање и лево, јер код следеће раскрнице немају могућност да наставе пут скретањем удесно пошто је тренутно тај део улице Књаза Милоша забрањен за саобраћај из тог правца јер је улица једносмерна.

ulica Knjaza Miloša
Иако је извођач ових радова раније најавио да ће предвиђени послови бити завршени током викенда, затражио је додатно време за постављање канализације, па ће, према садашњим информацијама, овакав режим саобраћаја бити на снази до уторка, 17. октобра у 7 сати.

Један коментар

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twelve + three =