Житковчани бројали до седам

У комшијском дербију у Алексинцу, ОФК Напредак 1929 је са 3:0 победио Слогу из Кормана, док је житковачка Морава на гостовању у Кочану против Радничког тријумфовала чак са 7:1! На утакмици је бриљирао Мартин Ристић који се четири пута уписао у листу стрелаца.

Палилула је у Алексинцу славила против Моравца из Заплањске Топонице са 3:2. У Трњану Црвена звезда из Горњег Љубеша поделила је бодове (2:2) са новајлијом, Елидом из Доњег Душника.

Као домаћин, Напредак 2012 из Крушја поражен је у Гредетину од Земљорадника из Балајинца са 0:1. Меч у Батушинцу између Младости и Јединства из Грејача регистрован је службеним резултатом 3:0 у корист домаће екипе, јер гости нису допутовали. У Расовачи истоимена екипа славила је са 4:1 против Дољевца, а нова три бода уписао је и Моравац из Чечине који је са 2:0 савладао савладао екипу Радничког из Чапљинца.

Прво место тренутно заузима Расовача са 15 бодова.

Што се тиче екипа са подручја алексиначке општине пласман је следећи: ОФК Напредак 1929 је трећи са 12 бодова, Морава је шеста са девет, Палилула заузима осмо место са седам бодова, Напредак 2012 је десети са шест, а Црвена звезда заузима претпоследње, 15. место са четири бода.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

19 − 2 =