Kids fest plakat

Деца под „филмским кишобраном”

Предновогодишњу атмосферу најмлађим суграђанима додатно ће улепшати Центар за културу и уметност овогодишњим издањем „Кидс феста”. Од 13. до 27. децембра, најмлађи љубитељи филмске уметности биће у прилици да погледају 12 најновијих анимираних, документарних и играних филмова. Већина ових филмова који долазе из Француске, Белгије, Швајцарске, Чешке и других земаља била је приказана на познатим фестивалима кинематографије за децу. Овогодишњи, иначе 13. по реду дечји филмски фестивал одржава се под слоганом „Под филмским кишобраном”.

Поред тридесетак градова у Србији и Алексинац је свих 13 година колико траје Фестивал део ове филмске чаролије за децу. Ове године, због превише активности у Центру за културу, „Кидс фест” уместо у новембру, организујемо у децембру. Направили смо, верујем, добар избор филмова и очекујемо добру посету – каже стручни сарадник ЦКУ, Милош Анђелковић.

Пројекције ће се одржавати радним данима у Арт галерији са почетком у 18 часова. Цена улазнице је 100 динара.
И једна лепа вест за фанове „Ратова звезда”. До краја године, у Центру за културу биће приказан и најновији, осми наставак овог серијала.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eighteen − 11 =