NiF

Двоструки тријумф Филипа Трајковића

На међунардодном турниру „Будапест опен 2018”, који је у суботу одржан у Будимпешти, такмичари Џудо и џиу-џицу клуба „НиФ” освојили су четири медаље – две златне и по једну сребрну и бронзану.

У пуном сјају заблистао је јуниор Филип Трајковић који је наступио у две категорије (јуниори – 94 кг и сениори – 94 кг) и у обе освојио златне медаље. Остварио је укупно шест победа и чак пет мечева завршио фул ипоном. Интересантан је податак да је у сениорској конкуренцији победио све своје знатно старије и искусније противнике.

NiF

У категорији сениора – 85 кг наступио је Никола Трајковић и после три тријумфа, у финалу је претрпео пораз и тако освојио сребрну медаљу.

Милош Миљковић, првак Србије у две категорије, такмичио се у конкуренцији кадета – 73 кг. Имао је шест мечева, остварио је пет победа, али је изгубио кључну борбу у полуфиналу, па му је припало бронзано одличје.

Такмичаре НиФ-а предводио је један од тренера Драган Трајковић, а на турниру је учествовало око 650 такмичара из 14 држава Европе.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 × 4 =