Panter

Два злата за Милоша

Јуче је у Шапцу одржан џиу-џицу турнир „Пантер куп 2018”, на коме су наступили и такмичари Џудо и џиу-џицу клуба НиФ, превасходно у млађим узрасним категоријама. Освојили су укупно осам медаља, и то: шест златних и по једну сребрну и бронзану.

Panter Златна одличја су освојили: Данијела Јоић (пионирке + 48 кг), Младен Миловановић (наде – 55 кг), Лука Милев (наде + 66 кг), Андрија Богдановић (кадети – 66 кг) и Милош Миљковић који се такмичио у категорији кадета – 73 и јуниора – 69 кг. Сребрна медаља припала је Вељку Јовановићу (наде – 66 кг), а бронзана Душану Јојићу (наде – 41 кг).

‒ На овом турниру наши млади такмичари показали су мотивисаност и жељу за доказивањем. У појединим борбама манифестовали су тактичку стабилност и техничку зрелост и тако потврдили да сазревају у одличне такмичаре ‒ каже тренер НиФ-а, Драган Трајковић. 

На турниру су судила тројица младих судија из Алексинца: Стефан Јовић и браћа Никола и Филип Трајковић.

После турнира одржан је тренинг и припреме репрезентације Србије на којима су учествовали и чланови репрезентативне селекције из НиФ-а: Никола и Филип Трајковић, Стефан Јовић и Милош Миљковић.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eighteen + 3 =