vašar

Гатаре и мађионичари на „Змајевој недељи”

У оквиру „Змајеве недеље”, која се организује поводом обележавања Дана Основне школе „Јован Јовановић Змај” на Алексиначком Руднику, јуче је био посебно свечан и радостан дан за најмлађе. За њих, њихове родитеље и људе добре воље учитељице ове школе, уз помоћ осталих колега просветара, организовале су дечји вашар на коме је било доста забаве, поклона, као и куповине у хуманитарне сврхе. Оно што је посебно интересантно, на вашару нису доминирали продајни штандови, већ гатаре, мађионичари, шминкери и бројни забавни садржаји који су обрадовали малишане.

vašar
Учитељица Александра Миличић

‒ Деца су имала разноразне игрице, од гађања конзерви, бацања обруча на флаше, сликања у циркусу са кловном и нацртаним животињама. gatara Имали смо гатару која је ‘прорицала будућност’, све то иде уз луна парк. Затим су бацали фризби кроз ‘црну рупу у свемиру’. Дакле, било је разноразних дечјих активности које су они баш лепо прихватили – објашњава идејни творац вашара, учитељица Александра Миличић.

Прикупљена средства од продаје на вашару биће коришћена за неку наредну сличну акцију у оквиру школе. Централни догађај „Змајеве недеље” биће уприличен сутра, када ће се одржати свечана академија поводом Дана школе.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sixteen − five =