stand up

Вучић, Шешељ и Ђинђић у једном лику

Шта је заједничко за Мирослава Ђорђевића, Велимира Тошића и Сашу Илића? Таленат. Мирославу за стенд ап комедију, Велимиру за имитацију, а Саши за певање и причање уназад. Ова тројка је публици у сали биоскопа у Житковцу овог викенда приредила право вече смеха.

Мирославу Ђорђевићу из Банатског Маглића је, након тешких физичких послова, вентил био писање афоризама. Све то што је написао, спаковао је у један једносатни стенд ап „Лупетање глупости слободним стилом”, а онда се окушао и победио у „Аудицији”. Тада је и стекао епитет „најсмешнијег човека у Србији”.

stand up
Саша Илић и Мирослав Ђорђевић 

‒ Када ме питају како се стиже до ове ‘титуле’ је исто као и да ме питају како се стиже до добре бербе. Прво се добро изоре, баци ђубриво па се посади и бере. Марљив труд и рад су неопходни и у овом послу – каже Мирослав и напомиње да стенд ап није причање познатих вицева, већ изношење свог става о актуелним дешавањима кроз хумор и сатиру.

Као што за Мирослава увек постоји инспирација и за имитатора Велимира Тошића из Банатског Карловца идеје не пресушују. Његова прва имитација је била имитација Слободана Милошевића у драмској секцији. Каже да је он заправо „скинуо” Милошевића тако што је гледао Мићка Љубичића кога највише цени у тој бранши.

stand up
Велимир Тошић

Житковачка публика је била у прилици да види и његове верне имитације звука трубе али и Војислава Шешеља, Зорана Ђинђића, Војислава Коштунице, Александра Вучића и осталих познатих личности. Верно дочаран лик тада премијера, а данас председника Србије Александра Вучића одушевио је жири у емисији „Ја имам таленат” која га је и довела до финала.

‒ Реакције су биле одличне, добио сам и позив од тадашњег премијера Вучића који ми је дао подршку за то што радим – рекао нам је Веља уз напомену да му је знатно теже са имитирањем лепшег пола.

После наступа у једном ријалити програму где је показао несвакидашњи таленат да прича и пева уназад, Житковчанин Саша Илић се представио и својим суграђанима.

‒ Верујте да сам сада имао већу трему него кад сам имао наступ на телевизији са националном фреквенцијом. Ипак, мислим да сам добро представио свој таленат који сам открио у првом разреду основне школе када сам почео да читам и пишем– истиче Саша Илић, не кријући разочарење недоласком оних који су му то чврсто обећали.

Гости из Баната, Мирослав и Велимир су задовољни пријемом у Житковцу и изразили су жељу да ускоро гостују и у Алексинцу.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

10 − 6 =