Utakmice Napredak - OFK Sloga

Vikend u znaku fudbala

Prvenstvo fudbalera u Zoni Istok nastavlja se ovog vikenda utakmicama 23. kola.

U nedelju od 16 sati i 30 minuta Moravica će u Subotincu igrati protiv Majdanpeka koji je na pretposlednjem, 15. mestu sa 22 boda, dok su Subotinčani na sedmoj poziciji sa sa 31 bodom.
Naš drugi zonaš, Rudar Alpos, koji je na 11. mestu sa 28 bodova, igraće u Kobišnici sa Slogom koja je na samom dnu tabele sa 12 bodova.

Komšijski derbi u Aleksincu

U Okružnoj fudbalskoj ligi na programu su mečevi 24. kola. U nedelju od 16 sati i 30 minuta, u komšijskom derbiju u Aleksincu, sastaju se Crvena zvezda iz Gornjeg Ljubeša i Morava iz Žitkovca. U isto vreme Sloga će u Kormanu ugostiti ekipu Orljana, u Mezgraji Jedinstvo iz Grejača će podeliti megdan sa Radničkim iz Čapljinca, a Palilula iz Aleksinca će u Donjoj Rasovači igrati sa Rasovačom.

Krušjani u Dobrujevcu

Na igralištu u Subotincu, sutra od 16 sati i 30 minuta fudbaleri Škriljca iz Bradarca, u okviru 25. kola Opštinske lige, ugostiće tim Jastrepca iz Tešice, a u Vitoševcu Polet se sastaje sa OFK Rutevcem.

FK Škriljac
FK Škriljac, foto iz arhive

U nedelju od 11 sati u Gredetinu će igrati istoimena ekipa i Ratar iz Gornje Peščanice, a u Jakovlju Pobeda i OFK Draževac.

Popodne od 16:30 igraju se još dve utakmice – u Trnjanu BoracPolet iz Radevca i u Dobrujevcu OFK Sloga„Napredak 2012” iz Krušja.
U ovom kolu slobodni su OFK „Napredak 1929” iz Aleksinac i Jedinstvo iz Bobovišta.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

ten + 2 =