ASF - Slika 3

Велика гужва на петопарцу

На Градском стадиону у Алексинцу, данас је почео тродневни фудбалски турнир за млађе категорије на коме ће, како је најављено, учествовати више од 60 екипа из петнаестак градова југоисточне Србије почев од Јагодине, Параћина и Ћићевца, па до Бора, односно Ниша и Лесковца.

ASF - Sagovornik ̶  На четири терена, данас се такмичило 12 тимова које су чинили играчи рођени 2007. и 16 екипа из категорије играча рођених 2009. године  ̶  каже Иван Aјзингер из Алексиначке школе фудбала „Вукови” која први пут организује овакав турнир.

̶   Презадовољни смо великим одзивом екипа. Оваква фудбалска фешта није одавно организована у нашем граду, па је то мотив више да турнир буде традиционалан и да наредне године организацију оваквог такмичења подигнемо на још виши ниво  ̶  истиче наш саговорник.

Турнир се наставља сутра када ће одмерити снаге тимови састављени од играча који су рођени 2008. и 2010. године, а у петак ће се такмичити најмлађи учесници турнира, односно 2011. годиште.

ASF - Naslovna 2     

Екипе које освоје једно од прва четири места биће награђене пехарима и медаљама, а награде су предвиђене и за најбољег играча, најбољег стрелца и најбољег голмана турнира.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two × five =