Ivan Bosiljčić

Босиљчић у Алексинцу 12. фебруара

Пар стихова за нас ‒ вече које се са нестрпљењем очекује у Алексинцу, а рекло би се, посебно међу Алексинчанкама. Музичко-поетски наступ који ће у понедељак, 12. фебруара, извести глумац Иван Босиљчић од самог почетка најаве прати велико интересовање како у Алексинцу, тако и у околним градовима, што потврђује и велики број продатих карата. С обзиром да је овај концерт побрао симпатије и широм Србије и ван националних граница, организатори у Алексинцу надају се да позитиван утисак неће изостати ни у овом граду.

Miloš Paović
Милош Паовић

‒ Овај програм музичко поетске вечери подразумева комбинацију различитих уметничких форми уз обраду популарних музичких тема од шездесетих година, па све до данас. Иначе, Радио телевизија Србије је ово вече снимила за свој архив и ово вече је гостовало у свим престижнијим позоришним кућама у Србији, али и иностранству – каже стручни сарадник ЦКУ Алексинац Милош Паовић и додаје да је овај наступ, након петогошиње турнеје ван Београда, поново изведен у марту ове године на сцени Опере и театра Мадленијанум, а дешавало се и да је извођен осам пута заредом.

Филмску музику, руске романсе и савремену поп музику, Босиљчић је прошарао поезијом највећих домаћих и страних песника, попут Алексе Шантића, Милана Ракића, Мике Антића, Арсена Дедића, Јесењина, Бодлера и других, па је вероватно, уз глумчев шарм, то био пун погодак за постизање огромног успеха.

По речима организатора, карта у претпродаји знатно је јефтинија од оне на дан концерта, па је садашња цена 500, док ће 12. фебруара износити 700 динара.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

9 + 19 =