Fudbal

Borac iz Trnjana izborio finale!

Drugi finalista baraža za popunu Lige Fudbalskog saveza Nišavskog okruga je Borac iz Trnjana, koji je juče, posle izvođenja jedanaesteraca, eliminisao OFK Slogu iz Dobrujevca.

U regularnom toku utakmica je završena nerešenim rezultatom – 2:2, a na penal-ruletu više sreće imala je ekipa iz Trnjana koja je slavila sa 4:5.

OFK SLOGA – BORAC 2:2 (penalima 4:5) 

Aleksinac, 30. maj. Stadion: Napretka. Gledalaca: 200. Sudija: Željko Stoilkov (Aleksinački Rudnik). Strelci: 1:0 Jovanović u 38, 1:1 Veljković u 47, 1:2 Rakić u 53, 2:2 Tasić u 66. minutu. Strelci iz penala: Cvetković, Jovanović, Tasić, Vukić (OFK Sloga), Nikolić, Rakić, Stojanović, Kostadinović, Zlatković (Borac). Žuti kartoni: Tasić, Vukić (OFK Sloga).

OFK Sloga, Dobrujevac

OFK SLOGA: Ranđelović, Nikola Tasić, Đorđević, Milosavljević, Ristić, Mitić (od 65. Ivanović), Nemanja Tasić, Mihajlović (od 46. Branković), Jovanović, S. Vukić, Cvetković.

Borac, Trnjane

BORAC: Savić, Kostadinović, Simić, Grujić, Ilić, Nikolić, Rakić, Zdravković, Veljković (od 65. Pešić), Zlatković, Stojanović.

Dakle, u finalu baraža u subotu na stadionu Napretka u Aleksincu od 17 sati igraće „Napredak 2012” iz Krušja i „Borac” iz Trnjana.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

4 − 2 =