Атомски удар Истрана

На стадиону за мале спортове „Младост”, познатијем као Таш, синоћ су љубитељи рока уживали у концерту уприличеном поводом Дана општине.

Rikverc
“Рикверц светлости”
Kramer
“Крамер”

На сцену су прво изашли локални извођачи „Рикверц светлости”, а као друга предгрупа наступио је нишки рок бенд Крамер. Врхунац вечери био је концерт хард рок састава из Пуле, Атомског склоништа.

Atomsko sklonište

Излазак Aтомаца на сцену, публика у Алексинцу поздравила је овацијама. „Добра вечер Алексинац! Поздрав из кишне Истре”, биле су прве речи Бруна Лангера, фронтмена бенда, након чега су наставили да се нижу хитови и мање познате песме хард рок састава чија популарност сеже још из времена бивше Југославије.

Atomsko sklonište Atomsko sklonište

 

 

 

 

 

 

С обзиром на године трајања „Атомског склоништа” и међу публиком је, рекло би се, доминирала „генерација сретника”. Осим оних који су сведочили формирању бенда и који су се уз Aтомце сетили своје младости, у првим редовима било је и најмлађих суграђана, који су једнако уживали у наступу хрватских рокера. Очекивано, највише се певало и играло уз „Паклене возаче”.

Atomsko sklonište

Неизоставно, чули су се и негативни коментари због кашњења сатнице, вероватно због нешто дужег наступа гостију из Ниша. Било је и оних који су Таш напустили раније, не знајући да Нишлије нису „Атомско склониште”. Ипак, искрени фанови, којима Бруно Лангер и остали атомци нису страни, остали су до самог краја њиховог једноипочасовног наступа.

Atomsko sklonište
Иако су у музичком животу, најпре Југославије, а данас „распрачаних” земаља присутни већ четири деценије, био је ово први наступ „паклених возача” у нашем граду.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five × three =