Алексинчани у финалу ОСИС-а у Коцељеви

Коцељева, варошица између Шапца и Ваљева, биће сутра домаћин Олимпијских сеоских игара Србије, на којима ће, како је најављено, учествовати и представници алексиначке општине.

У десет дисциплина наступиће више од 80 такмичара из Вакупа, Тешице, Кормана, Алексиначког Рудника, Великог Дреновца, Лоћике, Горњег Љубеша и Доњег Адровца.

„Визу“ за републичко финале они су оверили на елиминационим такмичењима која су  током јуна и јула одржана у организацији ОТИС-а.

Тако ће алексиначку општину у малом фудбалу представљати екипа Месне заједнице Доњи Адровац, у народном вишебоју, стоном тенису (мушкарци) и пикаду (мушкарци) МЗ Лоћика, у одбојци (мушкарци и жене), стрељаштву и баскету (мушкарци) МЗ Горњи Љубеш, у стоном тенису (жене) МЗ Велики Дреновац, у баскету (жене) МЗ Алексначки Рудник, у шаху МЗ Корман, у пикаду (жене) МЗ Тешица и у надвлачењу конопца и алетици МЗ Вакуп.

Да подсетимо, на прошлогодишњој Олимпијади у Бањи крај Аранђеловца екипе са подручја општине Алексинац освојиле су једно прво, два друга и три трећа места, што се сматра одличним резултатом.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

16 + 4 =