RK-Aleksinac

Алексинчани трећи, Јовановић најбољи стрелац

У склопу припрема за ново првенство, рукометаши РК Алексинац учествовали су на Меморијалном турниру „Зоки и Сале“ у Белој Паланци и заузели треће место. У првој утакмици Алексинчани су поражени од домаћина меморијала, ОРК Бела Паланка, са 32:19, а у другој су победили тим Житорађе са 31:27. Екипа Дубочице из Лесковца је најпре, са 28:21, савладала тим Житорађе, а потом у финалу и Белу Паланку са 23:21. Дакле, прва је Дубочица, друга Бела Паланка, треће место припало је Алексинцу, а четврто Житорађи.

Najbolji-strelac-Nikola-Jovanović
Најбољи стрелац Никола Јовановић

За најбољег стрелца проглашен је Никола Јовановић, члан екипе РК Алексинац, са 24 постигнута гола. Титулу најбољег играча понео је Илија Станковић (РК Дубочица), док је признање за најбољег голмана додељеном младом вратару ОРК Бела Паланка, Милошу Станковићу.

– Врло сам задовољан екипом и приказаном игром, каже тренер РК Алексинац, Владан Стошић. – У ове две недеље, колико је остало до почетка првенства, радићемо на отклањању недостатака уочених у току припрема и мислим да ћемо спремно дочекати старт шампионата. Недостају нам један или два играча у ротацији. Са једним или два појачања, верујем да бисмо били главни кандидат за виши ранг. Наш циљ је свакако да се максимално боримо и освојимо што више бодова, наглашава Стошић.

Vladan-Stošić
Владан Стошић

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two × 1 =