Sitkom

Aleksinac dobija sitkom!?

Kamera? Ide! Ton? Ide! Akcija! Ovi poznati filmski termini čuli su se nebrojeno puta u proteklih meseca dana u našem gradu koji je poslužio kao set za snimanje pilot epizode TV serije „Nije to što misliš”.

‒ Ideja da Aleksinac bude prva manja sredina koja će dobiti svoju autentičnu TV seriju, stara je tri godine i potekla je od Saše Stankovića koji je i napisao scenario. To će biti humoristička serija poput sitkoma koja će govoriti o našem gradu, o našim ljudima, o našim naravima – kaže Bojan Cvetković Diksi, jedan od glumaca.

Sitkom

Aleksinački glumci sa gotovim scenarijem otišli su u Kruševac kod Marka Marinkovića kome se čitava ideja dopala i koji se prihvatio rediteljske uloge.
Prikupljena sredstva od sponzora uslovila su da pilot epizoda bude urađena za četiri snimajuća dana. Uglavnom se snimalo subotom i nedeljom u prostorijama „Džez kafea”, a neke scene su snimljene i u eksterijeru.
Pored Bojana Cvetkovića, u standardnoj glumačkoj ekipi su i Srđan Stojadinović Lebi, Boban Todorović, Saša Stanković, kao i Jovana Đorić iz Kruševca.

‒ Ukoliko se obezbede potrebna sredstva za snimanje serijala od 12 epizoda, planirano je da se u svakoj epizodi kao gosti pojavljuju istaknuti glumci aleksinačkog porekla, Andreja Šepetkovski, Olga Odanović, Biljana Nikolić i naravno, Feđa Stojanović. Pomoći će nam i Kruševljani, Dejan Tončić i Fuad Tabučić – navodi Cvetković. 

Na tekst Saše Stankovića, song „Nije to što misliš” snimili su članovi „Teatro benda”.
Kakva je dalja sudbina ovog projekta, ko će stati iza njega i finansijski ga podržati, znaće se nakon premijernog prikazivanja „pilota”, koje se očekuje krajem maja.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

12 + nineteen =